به محفل ریاضی ایرانیان خوش آمدید! لطفا برای استفاده از تمامی امکانات عضو شوید
سایت پرسش و پاسخ ریاضی
+1 امتیاز
48 بازدید
در دبیرستان توسط امیرحسام
ویرایش شده توسط fardina
$ \ \alpha - \beta =-3 \Longrightarrow \alpha( \alpha - \beta )^{3} - \beta ( \ \alpha - \beta )^{3} =؟ $
مرجع: کتاب مرشد

1 پاسخ

+3 امتیاز
توسط yedost
انتخاب شده توسط امیرحسام
 
بهترین پاسخ

با فاکتورگیری از عبارت $ ( \alpha - \beta )^{3}$ داریم: $$ \alpha( \alpha - \beta )^{3} - \beta ( \alpha - \beta )^{3} =$$ $$( \alpha - \beta )^{3}( \alpha - \beta )=( \alpha - \beta )^{4}$$ با جایگذاری $ \alpha - \beta =-3$ داریم: $$( \alpha - \beta )^{4}=(-3)^{4}=81 $$

حمایت مالی


کانال تلگرام محفل ریاضی
امروز : تاریخ شمسی اینجا نمایش داده می‌شود
...